Monday, February 25, 2013

Cauze care produc cadere parului - De ce imi pica parul


Cauze care produc cadere parului - De ce imi pica parul. Cred multe dintre noi am avut probleme cu caderea parului. Si mereu ne intrebam: Oare de ce ne pica parul? Caderea parului este un lucru normal, insa cand te confrunti cu multe fire pierdute, devine o problema. Afla mai jos din ce cauza iti pica parul.
Afla cum poti sa previi caderea parului.

1. Deficit de fier. Fierul din sange afecteaza in mod direct foliculii parului. Daca acesta scade, ai o problema. Ce trebuie sa faci? Mananca carne rosie, legume bogate in fier sau poti sa apelezi si la suplimente. Inainte de asta, fa-ti un teste de sange.

2. Deficit de minerale. Multe au rol in cresterea parului. Cele mai importante minerale pentru par sunt Zinc-ul si Seleni-ul. Mananca multe fructe si legume, iar daca nici asa nu merge, opteaza pentru suplimente care contin minerale, care previn caderea parului si il intaresc.



3. Probleme ereditare. Daca stii ca cineva din familie are probleme cu caderea parului, ai grija sa-ti cumperi produse care stopeaza acest proces. Sunt o gramada de tratamente impotriva caderii parului in farmacii.

4. Glanda tiroida lenesa. Un numar scazut de hormoni influenteaza cresterea parului si poate provoca caderea lui.

5. Alti factori care produc caderea parului. Aici putem vorbi de stres, sarcina, probleme cu greutatea, traume sau operatii.










No comments:

Post a Comment