Thursday, March 21, 2013

Pat spalat zilnic - cat de des trebuie sa spalam parul


Par spalat spalat zilnic - cat de des trebuie sa spalam parul. Sa stiti ca si eu ma intrebam daca este vreo problema daca ma spal zilnic pe cap. Obisnuiam sa ma spal in liceu, cand aveam parul gras. Efectiv nu puteam sa ma duc la scoala daca nu spalam pe cap in fiecare zi.

Deci cat de des trebuie sa iti speli parul? Cheia este in tipul de par. Astfel, depinde foarte mult daca ai par gras, uscat sau normal.

Spalarea parului gras. Parul gras trebuie spalat cat mai des. Daca ai parul gras, poti sa te speli zilnic. Singura chestie in plus ar fi sa folositi un sampon delicat, care sa nu contina detergenti pentru a nu dauna firului de par.

Spalarea parului uscat, ondulat. Aici ar fi si cazul nu. Nu spalati parul uscat zilnic, ci doar de doua ori pe saptamana. Daca ai par uscat, foloseste la fiecare spalare balsam si masca de par hidratanta.


Spalarea parului normal. Esti norocoasa. Va puteti spala parul de cate ori aveti chef sau considerati ca e necesar, chiar si de cinci ori pe saptamana.

Problema vine la mine acum. Tocmai am scris ca uleiul de cocos este indicat pentru parul uscat, hidrateaza si ajuta la cresterea parului. Problema este ca dupa folosirea lui, trebuie sa-mi spal parul. Si as vrea sa folosesc acest ulei de nuca de cocos macar la 2 zile. Asta inseamna ca va trebuie sa ma spal des pe par. Si nu se poate. Deci voi folosi uleiul de cocos doar de 2 ori pe saptamana.











No comments:

Post a Comment