Thursday, March 28, 2013

Tunsori in scari in functie de forma fetei


Tunsori in scari in functie de forma fetei. Afla ce fel de frizuri in scari sa alegi in functie forma fetei tale. Astfel, evita greselile si alege scari in functie de forma fetei tale. Cele mai usurate femei sunt cele cu forma fetei ovala. 

Tunsori in scari forma fetei ovala. Esti norocoasa, poti sa alegi orice fel de tunsori. Totusi fereste-te de tunsorile prea complicate si stai departe de bretonul gros. In rest, poti sa alegi orice tip de scari pentru aceasta forma a fetei.

Tunsori scari forma fetei rotunda. Aici cel mai bine mai bine ar fi sa alegi scari care sa depaseasca linia barbiei. Daca alegi tunsori mai scurte de barbie, fata ta o sa para mai rotunda. In rest, chiar se recomanda tunsorile in scari daca ai fata rotunda. Iata cateva poze cu frizuri in scari pentru fata rotunda. Alege scari care sa-ti ofere volum in varful capului.


Tunsori scari forma patrata. Daca porti parul scurt, poarta tunsori realizate cu brici. Pentru par mediu si fata rotunda se recomanda tunsori cu scari gradate. De exemplu, un bob cu scari gradate. Alegeti de asemeni un breton intr-o parte. Pentru parul lung, buclele lasate sunt o alegere buna.

Tunsori in scari forma fetei inima. Puteti sa alegeti frizuri in scari. Insa sub nici o forma nu alegeti tscari care ofera volum in varful capului, cum sunt cele pentru fata rotunda. Alegeti scari fine care sa-ti incadreze fata. Poarta par cret, bucle.

Tunsori in scari forma fetei diamant. In general puteti sa alegeti orice tip de scari. Insa de recomandat ar fi sa alegeti scari care ofera volum in crestet si in dreptul barbiei.











No comments:

Post a Comment