Tuesday, March 19, 2013

Tunsori, frizuri, coafuri ce se poarta in aceasta primavara


Tunsori, frizuri, coafuri ce se poarta in aceasta primavara. Afla in cele ce urmeaza ce fel de tunsori sa alegi pentru primvara 2013. Nu in ultimul rand afla ce coafuri sunt la moda in primavara. O sa incep sa vorbesc despre ele pe rand. Si bineinteles ca voi incepe cu parul scurt.

Tunsori de primavara pentru parul scurt in 2013. In primul rand, in topul tendintelor se afla tunsoarea pixie. Aici puteti sa mergeti pe tunsorile clasice. Pentru femei mai moderne si curajoase, aflati ca se poarta tunsorile, frizurile punk. Au revenit in tendinte tunsorile punk scurte, in diferite culori, tunse asimetric etc.
Pentru femeile care prefera bob, aflati ca se poarta freza bob scurta in 2013 primavara. Dar nu orice fel de freza bob scurta. Alegeti un bob scurt in scari. Si pentru cele care prefera altceva, puteti alege o tunsoare asimetrica si gata, sunteti in trend.
Aveti si tunsori punk pentru 2013.

Freze, tunsori pentru parul mediu de primavara. Pentru un par mediu, stilistii recomanda ca in 2013 sa mergem tot pe bob. Un bob mediu in scari. Aici puteti sa-l ondulati, arata superb. Puteti sa mai alegeti si freze in scari pana la umeri. Accesorizati si cu un breton. O sa atasez cateva poze mai jos.
Frizuri, tunsori, coafuri pentru parul lung de primavara. Foarte multe schimbari nu sunt. Ar trebui sa pui accent pe volum. O alegere ar fi sa-ti tunzi parul in scari. Tendintele la coafuri pentru parul lung pun accent pe impletituri. Cred ca am mai spus acest lucru. Se mai poarta si tunsorile punk lungi, asimetrice, mie nu prea imi plac. Mergi pe natural si pune accent pe impletituri. Cozi impletite, breton impletit, par creponat. Despre ele tot am mai vorbit. Alegeti cocuri, cozi impetite etc.
















No comments:

Post a Comment